Sylwester z winem

MENU NA SYLWESTRA

Przystawka

Pasztet cielęcy na pszennej grzance z wiśnią

II danie serwowane

Polędwiczka wieprzowa z wytrawnym mini torcikiem

Deser

Rolada bezowa z musem malinowym

Bufet ciepły

Talary schabowe w sosie z warzyw cebulowych/mini kluski śląskie

Dorsz  w tempurze  z sosem z białego wina i cytryny / łódeczki ziemniaczane z rozmarynem

Roladka drobiowa na potrawce ze śmietanki i włoskich pomidorów

Żurek z białą kiełbasą na zakwasie

Bufet zimny

Tatar wołowy z borowikami, ogórkiem i cebulką (serwowany  22,00 – 22,30)

Carpaccio ze schabu w sosie z tuńczyka

Frykadelki z indyka z musem z pomidora i grillowanej papryki

Fasolka i kalafior w tempurze

Hummus  klasyczny i pomidorowy

Mix serów

Grzanki pełnoziarniste ze szpinakiem i pomidorkami cherry

Sałatka z winogronem serem pleśniowym i orzechami w miodzie

Sałatka z kurczakiem w tempurze

Carpaccio z buraka z wiśniami i fetą

Cebularz z makiem

Pieczywo ciemne

Bułeczki Yudane

Bufet ze słodkościami – ale to co będzie to już nieeeespodzianka